Elmúlt 18 éves?

Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérem nyilatkozzon életkoráról!

Sorry Adults Only

A WEBSHOP KARBANTARTÁS MIATT IDEIGLENESEN SZÜNETEL. KÖSZÖNJÜK TÜRELMÉT.

Borok

 1. Cuvée Phoenix 2015
  Elfogyott

  Cuvée Phoenix 2015

  Elfogyott

  3280 Ft

  Alapfajtái: Cabernet Sauvignon, Kékfrankos, Pinot Noir. Mélysötét színű, illata szederre, szilvára emlékeztet, kissé füstös áthatással. Szájban lágy, szinte édesbe hajló, gerince hosszan érezhető. Jól harmonizál mutatós tanninjával.

 2. Solus Merlot 2013 (Kopár-dűlő)
  Elfogyott

  Solus Merlot 2013 (Kopár-dűlő)

  Elfogyott

  12700 Ft
  Szép évjárat, melyben azért voltak kihívások is. Tavasszal és kora nyáron elég sok csapadék esett, néha felhőszakadással és jégesővel tarkítva. A nyár napos, meleg volt. Ezt koronázta meg egy gyönyörű, őszi napsütéses szüreti időszak. Kiegyensúlyozott, szép évjárat...
 3. Athus Cuvée 2015
  Elfogyott

  Athus Cuvée 2015

  Elfogyott

  2290 Ft

  A cél, a korábbi évjáratokhoz hasonlóan, egy fűszeres karakterű, friss savakkal rendelkező, izgalmas bor megalkotása volt. A friss savakat és a karaktert a Kékfrankos, a fűszerességet a Cabernet Sauvignon, a gyümölcsösséget, kedvességet pedig a Portugieser adja. Színe közepesen intenzív rubin. Illata fűszeres és...

 4. Fehér Frici 2017
  Elfogyott

  Fehér Frici 2017

  Elfogyott

  2440 Ft
  Könnyed, szalmasárga árnyalatú, illatában pedig érett barack, egres, frissen vágott fű és réti virágok alkotnak egységet. Aromái behízelgőek, édeskések, melyet kóstoláskor finom, apró, krémes buborékok kísérnek. Közepesen hosszú, telt utóízét szép savaimteszik teljessé.
 5. Egykarton - Olaszrizling 2017 (6-palack)
  Elfogyott

  Egykarton - Olaszrizling 2017 (6-palack)

  Elfogyott

  9500 Ft
  Hat palack olaszrizling a 2017-es évjáratból.
 6. GERE Merlot 2015
  Elfogyott

  GERE Merlot 2015

  Elfogyott

  3280 Ft

  Kihívásokkal teli évjárat. Az egész évre jellemző volt a sok csapadék és a kevesebb napsütés. Nyáron a júliusi hónap volt igazán napos és meleg. A szüretet is némileg nehezítette a csapadékos időjárás. A termés is 20-30%-kal kevesebb volt a megszokottnál. Ez az évjárat...

 7. Rosé Frici 2017
  Elfogyott

  Rosé Frici 2017

  Elfogyott

  2440 Ft

  Ebben az évjáratban is a könnyed borok megalkotásához egy megfelelő, korai szüreti időpont megválasztására volt szükség.
  A Frici aktuális kiadása is magán hordozza az évjárat sajátosságait. Egy korai szürettel Medoc Noir, és Merlot házasításából született meg a bor....

 8. Gere Tamás és Zsolt Cabernet Sauvignon 2014
  Elfogyott

  Gere Tamás és Zsolt Cabernet Sauvignon 2014

  Elfogyott

  2700 Ft
  Egyedülálló illata már fiatal korában különleges élményt nyújt. Zamata pikáns, amely az érlelés során finom vaníliás ízekkel párosulva igazi csemegéje a vörösborok szakértőinek.
 9. Bock Rajnai Rizling 2012
  Elfogyott

  Bock Rajnai Rizling 2012

  Elfogyott

  2650 Ft
  Világfajta, mely rendkívüli adottságokkal rendelkezik, ebből fakadóan sokrétű borok készítésére alkalmas. Reduktív technológiával készül. Világos intenzitású, sárgászöld szín jellemzi; illatában virágokra, gyümölcsökre emlékeztető aromavilág jelenik meg, melyet ízben vidám savak egészítenek ki. Különleges évjáratokban új tölgyfahordós érlelést is alkalmazunk, általában 4-6 hónapig.
 10. Mayer Remete Cuvée
  Elfogyott

  Mayer Remete Cuvée

  Elfogyott

  2100 Ft
  Rubintvörös, könnyen iható kékfrankos franc és oportó házasítás a Remete-dűlőről. Bőr és piros bogyós gyümölcsös aromák, rusztikus, gyümölcsös ízek, fűszeres lecsengés. Tradicionális, nyílt kádas erjesztéssel készült.
 11. Tiffán’s Immortal 2015
  Elfogyott

  Tiffán’s Immortal 2015

  Elfogyott

  2500 Ft
  DHC Villány Védett Eredetű Classicus Vörösbor (Kékfrankos - Pinot Noir - Merlot - Cabernet fajták - Portugieser - Syrah - Kadarka) Villány fő vörösborszőlőinek házasítása. Az íz világ maga Villány. A fajtaösszetételen minden évben picit változtattunk. A kétéves fahordós érlelés eredménye egy bársonyos szép vörösbor, lágy savakkal, érett, finom tanninal.
 12. Bock Cabernet Franc 2015
  Elfogyott

  Bock Cabernet Franc 2015

  Elfogyott

  3190 Ft
  Világfajta, mely a villányi borvidéken otthonra lelt. Míg a világ más területein a Sauvignon az első számú Cabernet, addig Villányban a Cabernet Franc egyre inkább előtérbe kerül. Erjesztést követően, 12 hónapig nagy tölgyfahordóban érlelődik. Sötét intenzitású, mélyvörös színű nagy testű bor. Illatában és ízében rendkívül összetett, melyben a gyümölcsösség harmonikus egységet alkot a hordóból...
 13. Cabernet Sauvignon 2015
  Elfogyott

  Cabernet Sauvignon 2015

  Elfogyott

  3280 Ft
  A kiemelkedő évjáratnak megfelelő teltség jellemzi. Érett, édes gyümölcs kavalkád, áfonya, ribiszke, meggy, pici céklás aromával. Árnyalatnyi pörkölt jelleg, szegfűbors is megbújik a gyümölcsök mögött. Telt, hosszú íz, melyet kerek, szép savak támogatnak. Komoly bor, mely a teljes egészében hozza a Cabernet- es értékeket.
 14. Wassmann Karlotta 2014
  Elfogyott

  Wassmann Karlotta 2014

  Elfogyott

  2500 Ft
  (Chardonnay-Olaszrizling) Classicus DHC Villány
 15. Agancsos Cabernet Sauvignon 2013
  Elfogyott

  Agancsos Cabernet Sauvignon 2013

  Elfogyott

  2700 Ft
  Cabernet Sauvignon borunk mély gránátvörös színű, karakteres vörösbor. Erjesztést követően 24 hónapig érlelődött nagy ászokhordóban. Míg illata erdei gyümölcsökben gazdag, ízében elsősorban áfonya dominál.
 16. Maczkó Kismedve 2013
  Elfogyott

  Maczkó Kismedve 2013

  Elfogyott

  2200 Ft
  A bort kékfrankosra építettük, kiegészítve még két bordói fajtával. Kellemesen fűszeres bor, finom tanninokkal, gyümölcsökkel egy kiváló évjáratból.
 17. Bock Merlot 2015
  Elfogyott

  Bock Merlot 2015

  Elfogyott

  3190 Ft
  Világfajta, mely otthonosan érzi magát a villányi borvidéken. Különleges évjáratokban kimagasló minőségű, világszínvonalú borok készítésére alkalmas. Az erjesztést követően, 12 hónapos nagy tölgyfa hordóban történő érlelés után kerül palackba. Mély, sötétrubin színe mellé, szederre, fekete ribizlire emlékeztető illatok és ízek párosulnak.
 18. Polgár Merlot 2015
  Elfogyott

  Polgár Merlot 2015

  Elfogyott

  2800 Ft
  Színe intenzív rubinvörös. Illata kellő levegőzés után intenzív, meggyes, málnás, áfonyás jegyekkel örvendeztet. Gazdag íz, aroma jellemzi, közepesen nagy testtel hosszú utóízzel párosulva. Optimális körülmények közt tárolva a bor gazdáját további fejlődésével, még különlegesebbé válásával fogja meglepni.
 19. Haraszti Heller 2012
  Elfogyott

  Haraszti Heller 2012

  Elfogyott

  3600 Ft
  Made in Palkonya A tőkétől a vevőig Palkonyán készülő Haraszti borokról így vall Haraszti Ferenc. Borainkat kizárólag saját alapanyagból és saját munkával készítjük. Ezt nagyon fontosnak tartjuk, mert a bor sorsa már a tőkén dől el. A szüret után már a mi felelősségünk, hogy a szőlőből nagy bort készítsünk. Birtokunk palkonyai Weingarten dűlő legmagasabb és legjobb fekvésű déli,...
 20. Hárságyi Birtok bor 2009
  Elfogyott

  Hárságyi Birtok bor 2009

  Elfogyott

  2400 Ft
  Cabernet Sauvignon több mint a felét adja a szőlőbirtokunk fajtáiból összeállított cuvée borunknak, míg a másik fele zweigelt, portugieser. A pohárban vastag, telt, puncsos és meggyes jegyeket mutat, míg a kistölgyfa hordós érlelés is egyértelműen visszaköszön a borban.