Elmúlt 18 éves?

Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérem nyilatkozzon életkoráról!

Sorry Adults Only

A WEBSHOP KARBANTARTÁS MIATT IDEIGLENESEN SZÜNETEL. KÖSZÖNJÜK TÜRELMÉT.

Borok

 1. Cuvée Phoenix 2015
  Elfogyott

  Cuvée Phoenix 2015

  Elfogyott

  3280 Ft

  Alapfajtái: Cabernet Sauvignon, Kékfrankos, Pinot Noir. Mélysötét színű, illata szederre, szilvára emlékeztet, kissé füstös áthatással. Szájban lágy, szinte édesbe hajló, gerince hosszan érezhető. Jól harmonizál mutatós tanninjával.

 2. Pinot Noir 2011
  Elfogyott

  Pinot Noir 2011

  Elfogyott

  4950 Ft

  Palackba került az Ördögárok-dűlőben eltelepített PINOT NOIR ültetvényünk termése. Az előző évjárathoz képest még gyümölcsösebb, elegánsabb stílusban, de a megszokott beltartalommal jelentkezik.

  Ez a bor immár a negyedik állomás a dűlő és a fajta megismerésének...

 3. TINTA 2012 (Tempranillo)
  Elfogyott

  TINTA 2012 (Tempranillo)

  Elfogyott

  4950 Ft

  A Tempranillo Spanyolország jellemző fajtája, mely legfőképpen az északi részen elterjedt. Szemmel vizsgálva a bort, intenzív bíbor szín uralkodik a pohárban, mely utal a bor még fiatalos voltára. Közepesen intenzív rubin szín. Illatban fekete tónusok jönnek: medvecukor, fekete gumicukor, fekete tea és némi...

 4. Cabernet Sauvignon 2012
  Elfogyott

  Cabernet Sauvignon 2012

  Elfogyott

  3500 Ft
  Mottónk: egy nagy bor hordó nélkül! Természetesség és őszinteség, amely ebben a tételben megnyilvánul. Semmi vanília, kókusz és egyéb harmadlagos aroma csupán egy szép érett szőlő kivalló bora nagy érlelési potenciállal, magas alkohollal, tüzes villányi karakterrel! Fedezd fel a cabernet sauvignon izgalmas világát.100% Cabernet Sauvignon.
 5. Hárságyi Birtok bor 2009
  Elfogyott

  Hárságyi Birtok bor 2009

  Elfogyott

  2400 Ft
  Cabernet Sauvignon több mint a felét adja a szőlőbirtokunk fajtáiból összeállított cuvée borunknak, míg a másik fele zweigelt, portugieser. A pohárban vastag, telt, puncsos és meggyes jegyeket mutat, míg a kistölgyfa hordós érlelés is egyértelműen visszaköszön a borban.
 6. Hárságyi Pince Rosé Cuvée 2015
  Elfogyott

  Hárságyi Pince Rosé Cuvée 2015

  Elfogyott

  1500 Ft
  A rosé alapját merlot adta. Friss, ropogós savakkal elegáns, könnyed és üde rosé bort készítettünk. Társasági beszélgetések mellé kiváló szomjoltó. Az illatában piros bogyós gyümölcsöket főleg málnát idéző jegyek, a szájban telt és élénk benyomással társulnak. Jól behűtve könnyű ételek, saláták és szárnyas sültek elmaradhatatlan kísérője. Fogyasztását 10-12 °C-on ajánljuk.