Borok

gunzerzoltan

Günzer Zoltán Pincészete

A termő területek betelepitése 1998-ban kezdődött, amely mára eléri a 20 hektárt. Technológiai beruházásunk 2001-ben indult és napjainkban is tart, hiszen a jó minőségű szőlő és a technológia elválaszthatatlanok egymástól. Borainktól próbáljuk a természeti adottságok maximumát kihozni, ügyelve az egyes dűlők sajátos értékeire. Hiszünk a családi gazdaságok nagyságrendjében, ahol minden munkafázishoz és megszülető tételhez szoros kötődésünk van.
A Classicus borok ászokhordóban vagy többgenerációs hordóban, míg a Prémium birtok-borok új magyar barrique hordóban érlelődnek. Ennek hossza 12 és 20 hónap közötti és hagyományos pincében történik. Önálló és házasított tételek az érettségi állapotuktól függően kerülnek palackozásra, majd megkezdődik a bor harmadik élete, a palackos érlelés.

Hamarosan!