Elmúlt 18 éves?

Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérem nyilatkozzon életkoráról!

Sorry Adults Only

A WEBSHOP KARBANTARTÁS MIATT IDEIGLENESEN SZÜNETEL. KÖSZÖNJÜK TÜRELMÉT.

Mayer Pince

 1. Mayer Rosé 2017
  Elfogyott

  Mayer Rosé 2017

  Elfogyott

  1590 Ft
  Halvány málna-lazac szín, tiszta, határozott és friss epres aromák. Finom gyümölcs, bizsergető savasság. Gyümölcsös, élénk kékfrankos-portugieser-cabernet rozé házasítás. Frissesség, üdeség, gyümölcsösség, e három jelző jellemzi legjobban ezt a nedűt, derű pedig bennünket, akik megkóstoltuk…
 2. Mayer Portugieser 2017
  Elfogyott

  Mayer Portugieser 2017

  Elfogyott

  1500 Ft
  Tetszetős lilás rubin szín, ibolyás, cseresznyés, málnás illat. Szájban tiszta piros gyümölcs és bors. Könnyű tannin, rusztikus lecsengés. Remekül reprezentálja a szőlőfajtát és a borvidéket.
 3. Mayer Remete Cuvée
  Elfogyott

  Mayer Remete Cuvée

  Elfogyott

  2100 Ft
  Rubintvörös, könnyen iható kékfrankos franc és oportó házasítás a Remete-dűlőről. Bőr és piros bogyós gyümölcsös aromák, rusztikus, gyümölcsös ízek, fűszeres lecsengés. Tradicionális, nyílt kádas erjesztéssel készült.
 4. Mayer Cabernet Franc
  Elfogyott

  Mayer Cabernet Franc

  Elfogyott

  3900 Ft
  A szőlőt október végén, utolsóként szüretelték, majd a helyben megtalálható természetes élesztőkkel, nyitott kádban történt erjesztés után másfél évet érlelték két 18 hektós, francia típusú hordóban. Áradó cabernet-s illatú, nagyon fűszeres, mégis jól iható bor, készítője szerint évtizedes potenciállal rendelkezik.
 5. Mayer Merlot selection
  Elfogyott

  Mayer Merlot selection

  Elfogyott

  3200 Ft
  A Hajdus dűlőből származó válogatás. Gránit vörös szín,elegáns megjelenés illatában konyak és megy ízében erdei gyümölcs szilva finom csokoládéval a háttérben, bársonyos érett tanninokkal. Villányi védett eredetü Prémium bor.
 6. Mayer Kopár Cuvée
  Elfogyott

  Mayer Kopár Cuvée

  Elfogyott

  5100 Ft
  Még a nagyszülők vásárolták azt a két hektár szőlőt a Kopár hegy oldalában, ahonnan ez az egybe szüretelt cabernet-merlot házasítás származik. Érdekessége, hogy a 60 sor sauvignon, és 30-30 sor franc és merlot házasítása már a szüretkor megtörténik, így a bor egyben erjed és érik, többnyire 500 literes hordókban. Sötét rubinvörös szín, intenzív, invitáló szilva és szárított gyümölcsös aromák....