Elmúlt 18 éves?

Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérem nyilatkozzon életkoráról!

Sorry Adults Only

A WEBSHOP KARBANTARTÁS MIATT IDEIGLENESEN SZÜNETEL. KÖSZÖNJÜK TÜRELMÉT.

További képek

Haraszti Heller 2012

Made in PalkonyaA tőkétől a vevőig Palkonyán készülő Haraszti borokról így vall Haraszti Ferenc.Borainkat kizárólag saját alapanyagból és saját munkával készítjük. Ezt nagyon fontosnak tartjuk, mert a bor sorsa már a tőkén dől el. A szüret után már a mi felelősségünk, hogy a szőlőből nagy bort készítsünk.

Birtokunk palkonyai Weingarten dűlő legmagasabb és legjobb fekvésű déli, délkeleti oldalán található. Szőlőterületünk egybefüggő négy hektár aktív ültetvényből és egy déli fekvésű, betelepítésre váró 1,5 hektáros területből áll. .

Mindig arra törekszünk, hogy kiváló minőségű termést szüreteljünk, amit a legkíméletesebben védünk meg a feldolgozás során. Családunk gyökerei miatt is, és mert jó borokat szeretünk készíteni, a sváb precizitás minden mozzanatra jellemző a pincében.

Fajtáinkat a borvidék fő fajtáiból állítottuk össze, amiket újratelepítettünk a saját magunk által oltott és nevelt szőlőveszőkkel. Premium vörösborainkat hagyományos technológiával, fakádban erjesztve és kis fahordóban érlelve készítjük, mindenféle kezelés és nyúzás nélkül kerülnek palackba.

Primőr borainknál viszont szakítottunk a hagyománnyal, mert a gyümölcsösség, frissesség megőrzése végett tartályban erjesztjük és érleljük azokat.
3600 Ft
Elfogyott.

Vélemények

Írja le saját véleményét

Termék neve: Haraszti Heller 2012