Elmúlt 18 éves?

Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérem nyilatkozzon életkoráról!

Sorry Adults Only

A WEBSHOP KARBANTARTÁS MIATT IDEIGLENESEN SZÜNETEL. KÖSZÖNJÜK TÜRELMÉT.

Borok

vylyan

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet

A birtok névválasztását a borvidéki kötődés és hagyománytisztelet határozza meg, a „Vylyan” egy régi helytörténeti munkában fellelt XV. századi Villány-megnevezés.

Ültetvényeink a Villányi-hegység csodálatos fekvésű lankáin fekszenek, a pincészet Kisharsányban a Fekete-hegyen, a Dobogó dűlő szívében található.
Első szőlőültetvényeinket 1992-ben telepítettük, s az alapítás pillanatától kezdve a magas minőség volt a fő szempont, ennek lett alárendelve minden a dűlők kiválasztásától a borok piacra viteléig.
Filozófiánk alappillére a szőlőben folytatott munkán nyugszik, s ez egyértelműen visszatükröződik borainkban is, hiszen figyelemre méltó bort csak kiváló szőlőből lehet készíteni. Természetes, környezetbarát megoldásokat alkalmazunk a szőlőben. Ültetvényeinktől visszafogott mennyiséget és szép, érett termést várunk, melyhez tehetségünk szerint minden lehetőséget igyekszünk megadni. Ez sokszor számtalan kihívással járó, küzdelmes munkát jelent.
A terroir különleges adottságai mellett, a hozzáértő csapat, a szakmai nyitottság, a folytonos megújulás, a hosszú évek jó szívvel végzett kemény munkája meghozta a maga gyümölcsét: a Vylyan ma a Villányi borvidék egyik legmeghatározóbb borászata. 2008-ban a Vylyan-t az Év Pincészetének választották

Hamarosan!