Elmúlt 18 éves?

Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Kérem nyilatkozzon életkoráról!

Sorry Adults Only

A WEBSHOP KARBANTARTÁS MIATT IDEIGLENESEN SZÜNETEL. KÖSZÖNJÜK TÜRELMÉT.

Borok

  1. Mayer Portugieser 2017
    Elfogyott

    Mayer Portugieser 2017

    Elfogyott

    1500 Ft
    Tetszetős lilás rubin szín, ibolyás, cseresznyés, málnás illat. Szájban tiszta piros gyümölcs és bors. Könnyű tannin, rusztikus lecsengés. Remekül reprezentálja a szőlőfajtát és a borvidéket.
  2. Tiffán’s Portugieser 2017
    Elfogyott

    Tiffán’s Portugieser 2017

    Elfogyott

    1800 Ft
    DHC Villány Védett Eredetű Classicus Vörösbor (Portugieser) Ez a fajta Villány védjegye, tradicionális fajtája, a pincék termékskálájának alapja. Egy jó évjáratú Portugieser, friss, üde, lágy, kevés cserzőanyagot tartalmazó, fiatalon is könnyen fogyasztható bor. A Tiffán’s Portugieser a villányi Jammertal és Sterntal, a nagyharsányi Várerdő és Ördögárok dűlőkben termett. A szőlőt megfelelő...
  3. Tiffán’s Csenge 2016/2017
    Elfogyott

    Tiffán’s Csenge 2016/2017

    Elfogyott

    1800 Ft
    DHC Villány Védett Eredetű Classicus Fehérbor (Olaszrizling - Rajnai Rizling) Tökéletes érettségben és egészségesen szüreteljük a két fajtát. Rövid héjon áztatás után 15-16°C-on erjesztjük. A bor kizárólag acéltartályban érik a februári töltésig. Ami a bort rendkívülivé teszi, hogy 100%-os malolatikus erjesztés után is 5.8 g/l savtartalommal egy barátságos, de mégis gerinces fehérbort kapunk, és ez a...
  4. Mayer Rosé 2017
    Elfogyott

    Mayer Rosé 2017

    Elfogyott

    1590 Ft
    Halvány málna-lazac szín, tiszta, határozott és friss epres aromák. Finom gyümölcs, bizsergető savasság. Gyümölcsös, élénk kékfrankos-portugieser-cabernet rozé házasítás. Frissesség, üdeség, gyümölcsösség, e három jelző jellemzi legjobban ezt a nedűt, derű pedig bennünket, akik megkóstoltuk…
  5. Tiffán’s Rosé Cuvée 2017
    Elfogyott

    Tiffán’s Rosé Cuvée 2017

    Elfogyott

    1800 Ft
    DHC Villány Védett Eredetű Classicus Rosébor (Kékfrankos - Portugieser - Cabernet Franc - Pinot Noir) A két-három órás héjon áztatás a Tiffán’s rosékra jellemző hagymahéj színt eredményezett. A részleges almasav-bontás eredményeként a savtartalom az általunk optimálisnak tartott szintre csökkent, idézve a régi villányi selymes, kedves „Blumenwein” - sillereket és a számunkra etalonnak számító Bandol-i...